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Food chemistry / H.-D. Belitz, W. Grosch, P. Schieberle ; translation from the fifth German edition by M.M. Burghagen

データ種別 図書

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1階中央図書
498.52/F 38 07101648


図書

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3rd rev. ed
出版者 New York : Springer
出版年 2004
大きさ xliv, 1070 p. : ill. ; 25 cm
別書名 原タイトル:Lehrbuch der Lebensmittelchemie
一般注記 ""Third revised edition with 472 figures over 900 formula and 620 tables""--t.p.
Includes bibliographical references and index
著者標目  *Belitz, H.-D. (Hans-Dieter)
 Grosch, W. (Werner)
 Schieberle, Peter
 Burghagen, M. M.
件 名 LCSH:Food -- Analysis  全ての件名で検索
分 類 NDC8:498.53
LCC:TX545
DC22:664/.07
NDLC:PC25
書誌ID B000200340
本文言語 英語
ISBN 3540408177
NCID BA66989203
目次/あらすじ

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