Food chemistry / H.-D. Belitz, W. Grosch, P. Schieberle ; translation from the fifth German edition by M.M. Burghagen
データ種別 | 図書 |
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配架場所 | 巻 次 | 請求記号 | 資料ID | 状 態 | コメント | ISBN | 予約 | 利用注記 | 資料区分 | 指定図書 | 仮想書架 |
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1階中央図書 |
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498.52/F 38 | 07101648 |
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図書 |
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版 | 3rd rev. ed |
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出版者 | New York : Springer |
出版年 | 2004 |
大きさ | xliv, 1070 p. : ill. ; 25 cm |
別書名 | 原タイトル:Lehrbuch der Lebensmittelchemie |
一般注記 | ""Third revised edition with 472 figures over 900 formula and 620 tables""--t.p. Includes bibliographical references and index |
著者標目 | *Belitz, H.-D. (Hans-Dieter) Grosch, W. (Werner) Schieberle, Peter Burghagen, M. M. |
件 名 | LCSH:Food -- Analysis 全ての件名で検索 |
分 類 | NDC8:498.53 LCC:TX545 DC22:664/.07 NDLC:PC25 |
書誌ID | B000200340 |
本文言語 | 英語 |
ISBN | 3540408177 |
NCID | BA66989203 |
目次/あらすじ